Skype

Sitter i sängen med Matilda Vickan och Sofie medans jag snackar Skype med Tobias:)


Bussen

Sho ska strax gå till bussen!! Hatar skolan


Mammas iphone

Sho! Bloggar från mammas iphone lite:) hihi, som sagt är skit dålig på att uppdatera.. Men set får ni vänja er med:) haha så i måndags när jag red lektion gick det jätte bra:)) super nöjd, jag red en häst som kallas bönan:p lite konstigt namn men men. Och vi hoppade och det gick suuuuuper bra, hoppade 80 cm, tror fan jag blivit kär i denna hästen;))


min läpp

eftersom alla frågar vad som har hänt med min läpp tänkte jag skriva de nu, det är så att när jag gick i 3an så blev jag sparkad av en häst där. och eftersom det var svullet när dom sydde ihop det blev det ojämt... såå nu vet ni :)

kommentar

Postat av: Ida
lägg ner bloggen för helvete den suger!!!!!!!!!!!
2011-09-20 @ 15:10:07 
URL: http://ida.blogg.se/
svar: om du nu tycker att bloggen suger så mkt, varför ens kolla på den då? moget av en 22 åring att skriva så, och din blogg inte är så mkt bättre!

orkar inte blogga!

funderar på att lägga ner bloggen.. har typ inte tid och det är inte det roligaste..

vet ni vad jag tycker?

jag tycker att det är så jävla tröttsamt att varje gång någon ska klanka ner på mig eller hitta något fel hos mig så är det mitt ärr som alltid kommer upp, är så jävla trött på det. jag kan då fan inte hjälpa att jag har ett ärr i ansiktet. och ja jag ska göra en opperation och fixa det men inte just nu. jag är nöjd med hur jag ser ut. och jag tycker att ingen ska få kommentera det. jag bryr mig inte om mitt ärr så mkt men när ni ska ta upp det hela jävla tiden så blir det rätt svårt att inte tänka på det.. jag vill bara att ni ska lägga ner, för det är en del av mitt utseende just nu. och så vill ja ha det ett tag till.

IDOL

checkar idol just nu, hahaha rätt roligt endå. och vickan ligger och sover här bredvid!!!

inte bloggat på ett tag

för att jag har annat för mig.. iaf helgen var helt super, sammanflödet i fredags med massa folk:) tack till er alla;) bloggar mer sen, puss!

RSS 2.0