Stallet

Livade att hjälpa till på knatte hoppningen idag, men måste åka typ halv 8 för ska ju åka till Sofie och hämta hennes häst som vickan ska tävla:) slänger in stall outfiten:)


Halloween


Drar mg mot bussen nu

Nyss ätit fruckost, som jag inte hunnit på hela veckan... Men jag tvingade upp mig i sängen, annars ligger jag ju kvar en halvtimma, men nu gick jag upp när det var tänkt:))) men ska äta upp min macka sen drar jag;)


pizza

sho sitter och äter pizza, så jävla gött asså:D haha men idag har det inte varit så mkt i skolan slutade tidigt så det var gött! imorgon börjar vi halv 10, gött som fan:) men får äta klart min pizza nu, hare gött ;)

nu blir det den goe sängen!

ja lägger mig i sängen nu och kollar film, sen blir det att sova. Godnatt!
hahah bjuder på denna, detta var precis när sommarlovet börjat

ZOE

idag fyller min älskade zoe år! 14 år nu, grattiiiis:D om 1 år är du byxmyndig och då jävlar ska vi köra;) hah nej jag skoja bara, lägger ut en riktig söt bild på oss två. älskar dig<3
hahah bjuder på denna!

ute och sprungit

sho, var nyss ute och sprang med min hund, gick inte så bra för jag blev så mörkrädd så jag sprang hem igen... hahaha sicken mes jag e!! har varit på ungdomsmottagningen idag med klassen. det gick super, och sen nu märkte jag att jag satt trosorna på fel håll när jag tog av mig spring kläderna... haha jag e helt väck idag xd

Stallet nu


stallet

ikväll är det stallet igen, och eftersom våran ridlärare ska sluta har vi köpt en liten present till henne:) avslöjar nog vad det är senare efter stallet:) hoppas jag får en grym häst idag iaf :) men bloggar mer sedan ikväll, puss!!

Outfit


Outfit


kommer inte på nått att skriva här

tobbe åkte hem ör ungifår 1 timma sedan, har varit kul. kollade på skräckfilm (one missed call) såklart ska han skrämma mig, så jag blir livrädd och hoppar nästan upp i taket... haha men nu ska jag och vickan kolla film, hare göttt!!
slänger in en fin bild på mig och vickan :)
bild från i vintras!! nu är vickan dock blondin, men det får duga ;)

...

Elin om sängen:
Hur många år är Tobias? tacksam för svar<3

svar: han är 17 år:)

väääntar

sitter här i mitt rum och väntar på tobias, vickan ligger i min säng och typ cpar sönder. vad har hon tagit egentligen? hon vill att jag ska ta kort på hennes röv? nu ligger hon och mus pruttar med.. hon e ju som hon är. men just nu har jag inte så mycket att skriva. så bloggar mer sedan:)

sängen

lägger mig i sängen nu, har varit en lång dag så är super trött. imorgon kommer tobias, venne vad vi ska hitta på men det får vi se imorgon :) Godnatt♥

I just hate the titles

tobias kom inte idag, men han kommer nog förmodligen imorgon. så jag får väl mysa med mig själv ikväll då.. :(

take me back to the summer paradise

någon mer än jag som saknar sommaren? usch jag hatar vintern... det tråkigaste som finns typ är när det är kallt, det ska ju vara varmt så att man kan ligga och sola och bli brun, och det är ju inte skönt när det är kallt direkt så tycker det kan vara varmt året om:) eftersom nu på vintern måste man ju ha varma kläder... jobbigt. aja nu har jag hjälp Leif (min låtsas pappa) med att bära in ved och damsugit huset, det är ju inte det roligaste att göra men jag får ju pengar för det;) så det e nice, men jag ska iaf hoppa in i duschen nu, för tobias kommer troligen senare;) slänger in en bild från i somras :)
jag natacha och vickan på första bilden, jag och patti på andra ♥

Sho

Just nu sitter jag och äter frukost, ska gå till bussen om typ 10 minuter... Det tråkigaste som finns är att gå upp tidigt på morgonen bara för att gå till skolan, hade Hellre typ fått börja 1 timma senare än vi gör nu och då hellre slute 1 timma senare... Aja jag får äta klart nu så hörs vi sen:)


Outfit

Svarta jeans: Gina tricot
Vit tröja: kommer inte ihåg


Outfit och facelook


Nana och kolla film

Nu blir det sängen och checka film, dricka ett glas mjölk med, godnatt:)


drar mig snart mot stallet!

men först ska vi hem t sofie och hämta hennes häst läcker som vickan ska ha med på ridlektion idag;)

Outfit och facelook

Slänger in dagens outfit och Facelook, nu drar jag till bussen puss!


Ut och gå med hunden


svar på kommentar

Anonym om dagen med tobias :): är ni vänner eller är ni ett par ?:) svar: vi är bara vänner:)

Mobilblogg

Slänger in dagens outfit och facelook


Mobilblogg

Slänger in dagens outfit och facelook:)


Och med det säger jag godnatt!

Tvättat av mig sminket, nu blir det sängen och kolla film:)


dagen med tobias :)

haha har haft en underbar dag med tobbe!!! vi har typ haft kuddkrig och sånt :) slänger in några bilder ;)

gå och möta tobias

sho, ska strax gå och möta tobias som kommer om en stund:) hihi!! venne va vi ska göra men vi kommer väl på något ;) men slänger in en bild så länge :)

Outfit

Slänger in dagens outfit


skriver av mig lite

allt är så jobbigt just nu, skolan och allt. det har hänt så mkt saker på sista tiden och + att jag ligger efter i skolan. har haft ig på nästan varje prov sen 7an. känner bara att jag vill bort för en stund, och hoppas att allt ska bli bra. pluggar nästan alltid stenhårt infr varje prov men endå går det skit. så ör det ju några killar som håller på om mitt ärr hela tiden, gråter mig till söms nästan varje dag. jag pallar inte mer vill bara bort till en bättre värld.

outfit

dagens outfit idag :)

Ridit

Sho, igår när jag red ridlektion gick det skit bra:D red bönan:) slänger in två bilder;)

såhär ser jag ut idag:p


Datorn

Sho slänger in en bild


Uddevalla

On My way to Uddevalla med min mamma, ska på 1års kalas för min brors dotter... Inte det roligaste men:p haha men slänger in en bild snabbt:)


RSS 2.0