Nu drar vi och möter patti!!!!


Outfit


New in

Byxor: Gina 175:-
Klänning: lindex 99:-


Boy look at that body


Outfit

Varit hos syrran idag så slänger in outfiten från de:)


Julafton

Hej! Har haft en underbar dag med min mamma och mina syskon:) imorgon blir det att åka till min syster för att hon kunde inte komma idag..:( och på måndag blire att fira jul hos pappa :) slänger in en bild på vad jag fått idag:)


GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA

idag e det jul, wiiihooooooo. och idag kommer tomten, så jag längtat ;) hehe tror jag vet vad jag ska få i julklapp. heheh, men aaaaaa funderar på att sova, ne jag orkar itne sova... hahah e för trött för att orka sova, hur går de ihop??? haha men bloggar sen när jag vaknar, puss!!

färgar håret

nyss slängt i färgen i håret jag köpte igår på torp, man får hoppas det blir bra eftersom ingen ville hjälpa mig för dom grejar inför julen imorgon så fick ta i den själv, bild kommer sedan. såklart ska jag fortsätta med rött, blev skit nöjd med de :) puss!

outfit

tänkte börja med att lägga in min outfit när jag har tid!! så gör de nu
jeans hög midja: felicias men tror dom kommer från bikbok eller gina
magtröja: patricias men tror den kommer från gina

at skolan yao!

sitter i skolan på sista lektionen. sedan blir det konfa haha tråkigt men aa gött att det är sista gången. imorgon är det skolavslutning i skolan. GÖTT somfan säger jag bara!!! haha nej men får sluta nu så bloggar kanske när jag kommer hem. puss hej!

stallet!

shoo, idag har jag varit i stallet, eller ska man säga igår?... haha nej men aa. sov ju hos zoe och sen åkte vi till stallet, skulle ta hand om två hästar idag, min systers häst och zeno, det gick super bra iaf, men när jag red sybelle så i galopp fattningarna sparkade hon och höll på (som hon alltid gör) hehe, men annars gick de bra, tog till spö då slutade hon:) sen så gick jag promenad med zeno eftersom han är halt :( men men jag tycker det är synd om han för ingen tar hand om han så jag sa att jag kunde göra de :) hehe aja slänger in två bilder på mina hääästar 

sybelle ♥ inte jag som rider henne!

zeno

häst tjej!

Att leva med en hästtjej innebär
att hon älskar dig, men aldrig på en odelad förstaplats.
att fredagsmys antagligen är fredagsfrys i ett ouppvärmt ridhus
att hennes moderskänslor är högt utvecklade fastän hon drar en häst i ett grimskaft bakom sig istället för att putta en barnvagn framför sig. Eller att du gör det ena och hon det andra.
att hon hellre åker på hoppmeeting i Avesta och bor i bilen. än en på en shoppingweekend i Barcelona.
att hon hellre lägger ett par tusen på en ledbehandling på hästen än ett par hundra på en ansiktsbehandling till sig själv.
att hon inte säger "Älskling, vänta är du snäll" utan bryskt drar dig i tröjan och säger "Prrrrroo, stanna!"
att hon tycker att det är viktigare med en kille med dragkrok på bilen än en kille med drag i bilen.
att hon prioriterar att mocka rent i stallet före att bädda rent i sängen.
att hon lusläser hästannonser på samma sätt som du kollar bilannonser. Skillnaden är att hon kan "råka" köpa en som är lite trasig, bara för att den var söt och hon tyckte synd om den.
att du tycker att du är grym för att du tar femtio i bänkpress, medans hon kan rulla trehundrakilo ensilagebal, skjuta en överfull skottkärra, äta middag och prata i telefon samtidigt ..

you are the best thing i never had


veckan!

denna veckan har jag ju praoat, så har inte bloggat så mycket men men... torsdag och fredag skuggade jag bella på hennes gymnasium, kul va de och man hittade ju ett antal snygga killar ;) haha men i torsdags åkte vi in till torp så bella köpte en ny mobil:D haha så hämtade ''J'' oss och körde hem oss:) vi köpte några firrar till pontus akvarium:) släänger in en bild på fina jag :)

RSS 2.0