Mys!

Ligger just nuu sängen och ska snart gå upp och äta fruckost med Patricia! Underbar dag igår med goa pojkar! Grillade lite och sen satt vi bara framför en mysig eld. Vi kom hem ungefär runt halv 12? Inte så farligt men aa. Så vi får se vad vi hittar på idag. Bloggar mer sen, puss!


jag klarade de!

amajgag, har aldrig varit så nervös i hela mitt liv! skakade och mitt hjärta gick i 200 typ? men JAG KLARADE DE. konfirmationen var lyckad och jag kom ihåg mina repliker.. och så var mitt älskade hjärta patricia där så de gjorde det lite bättre<3 så nu sitter jag här och äter godis efter att ha haft kalas och varit hos patricia en sväng! mysigt. förutom då att vi var ute låsta i typ en och en halv timma? haha sen drog vi hem till en go kompis, fast han typ va där i 10 min innan mamma kom och hämta mig. så har min dag sett ut ungifär:) bloggar mer sen, puss!

everything is done

gu så skönt, städning och all skit är gjort! så nu har jag tagit dn sista tabletten av penecillinet, läst igenom mina repliker igen, borstat tänderna och ställt klockan på 07:30! så bloggar mer imorgon, puss sötisar :)

you make me crazy

aah! så mycket som ska fixat innan konfirmationen imorgon! städning och greeejer.. shiit! så glad att min älskade bästavän kommer och kollar på min konfirmering:) puss på dig sötnos. fett nervös, tänk om jag typ glömmer min replik? amajgad.. tänker dock inte lägga ut en bild på min klänning förrens imorgon, de måste ju va lite hemligt;) så e jag sååå arg, för en person som betyder väldigt mycket för mig. han vill inte ens komma på min konfirmation för han måste jobba!! aaah.. men nu får vi inte tänka på de:) men jag bloggar mer sen, måste fortsätta städa :)

Nu drar jag mig mot skolan


-

aah inte bloggat på ett jävla tag nu.. inte bra där jossan! men har haft det underbart med mina kompezar yasmin och patricia i helgen, eller aa. yasmin var vi med på lördagen! sedan på fredagen softade jag och patricia med ''R'' och ''J'' hehe! bästa helgen :) sedan så fick jag halsfluss i onsdags.. inte det bästa kanske? så nu knaprar jag tabletter fram till på fredan! och på lördag är den stora dagen! det är våran konfirmations dag :) så då smäller det. det kommer komma upp bilder också från dagen:) lääängtar såhär mycket :) ska ni konfirmera er förresten? men nu ska jag nog snart dra in t dingle, äta pizza och kanske träffa marcus :)

Lovet + helgen

Lovet + helgen var bäst! Spenderade det med min älskade Patricia! Förutom när jag var sjuk då... Har haft det super hos henne och jag mår så bra hos henne, en vän man kan dela allt med. Bloggar mer sedan, puss!


sjuk..

ligger här hemma i soffan och har blivit magsjuk.. inte de roligaste kanske:( men jag får stå ut! jag hatar vekligen att va sjuk. värsta som finns! speciellt magsjuka.. jaja bloggar kanske mer sedan :) puss

-

Ligger i sängen med Patricia och vaknade för någon timma sen eller något:) precis ätit fruckost så nu ligger vi och kollar på "min vän Charlotte" och äter piggelin:) bloggar mera sedan! Puss


Nu ska vi sussa så sött!

Ligger i sängen med patricia och ska strax sova! Underbar kväll med Goa människor! Men nu ska vi bädda ner oss i sängen! Natti puss!


New hair collor!


oh if I catch you

hallå där! har haft en super dag, både i skolan och efter skolan:) hade so i ungefär 10 min idag. gött somfan! sedan efter skolan drog jag hem till hampus en stund och softade där! egentligen skulle jag sovit hos patricia men hon mådde inte bra så att :( drar kanske till henne imorgon ist:) imorgon ska jag färga mitt hår brunt!! fan så jag längtar! jaja men vi höres senare och ni får ha ett super påsklov! för de ska jag ha :)

Vikarie

Vi har seriöst en skit snygg vikarie på matten! Smälter!


Soli soli

Nyss legat i ett gosigt solarium!! Mums


Första april

Vill bara säga hur trött jag är på första april! Folk kommer bara med så dåliga skämt! Och jag förstår verkligen inte hur folk kan ha mage till att "luras" om att ens häst kanske måste avlivas? Och sen ska man fatta att det är ett skämt. Hur mår man som person då egentligen. Är så trött på vissa personer som inte förstår att man blir sårad av sånt! Det första man tänker på är väll inte att de är första april eller? De första man tänker på är la änna att min häst ska klara sig. Personen måste ha något fel någon stans eftersom den kan säga något sånt! Tack för mig.


RSS 2.0