mormor och morfar

softade hos dom idag , nyss kommit hem . underbart kul var det för zoe hängde med , suuper kul . skriver itne så mkt men kvällen igår var med underbar :) slänger in några bilder :)
sötast zoooe <3
haha
en bild från igår :)
orkar inte lägga in mer bilder , men lägger in några mer en annna  dag :)

upp i sadeln igen :)

hihi , red idag och i lördags , så jävla roligt , inte ridit på ett halv år typ :p skit kul , red med bella och vickan , slänger in några bilder snabbt bara ;)

svart hår!

färgde det svart igår :D
slänger in en bild ;)

fyfan

fan vad störd jag blir på sånna som du ? du tror du är nått , säger till din mamma dirr nått händer. seriöst , du ska fan inte komma och tro nått när du sitter och lipar över en jävla bild? du är den omognaste person jag känner , skaffa dig ett liv förfan ... jag hatar dig , seriöst , du är INGENTINGEN. men du fatatr tydligen inte det , du kan inte bjuda på dig , du ,måste vara perfekt . men du , du vet inte vad det går för rykten om dig , du vet inte vad andra tycker om dig , ÅÅH VAD JAG STÖR MIG PÅ DIG , du är en liten äcklig fjortis , du har en enda riktig vän , ha ha ha säger jag bara , du kan DRA ÅT HELVETTE .

skolan

sitter i datasalen och har engelska , har¨sötaste lina bredvid mig:) hihi. typ as tråkigt men aja ;) fick min ziperall igår :D as gött,bloggar mer senare :)


slänger in en bil på mig :))

fredags kväll

åkte hem till nataha igår , så träffade jag på jonna och patricia hemma hos natacha, dom skulle på veronica maggio på liseberg men dom åkte aldrig ;) så vi sooftade ist , vi åkte in t uddevalla bara för att käka på donken :p haha , så typ softade jag och jonna på chatroulette hela natten och natacha låg och sov :p haha , as kul var det och alla killar var så gulliga:) just nu är jag skit trött , orkar typ inge göra något men men , idag tog jag världens mysigaste och roligaste ridtur med vickan oh bella :) as kul , jag red novak , så himmla goo, han är ju travare så han gillar både aatt tävla och springa fort xd haha . men det var kul :) nu ska jag vara mer social mot natacha så bloggar mer sen :)

tja !

snackar skype med richard rasmus och felicia :) as kul , dom sitter och spelar massa låtar :p bloggar mer sen ;)
slänger in en bild på mig :p

snackar skype yao :)

meeeed sandro lopez , och han fyller år idag :) hihi , grattis till diiiig !!! wiiho , inte gjort så mkt idag , skolan sen mest segat :)hihi bloggar mer sen :)
bild sen helgen;) lite trötter ;)

118800 mms tjänst

skickade in en bild på mig och fråga om jag var snygg idag och vilken kändis jag var lik , detta svar fick jag ..
WOW! jag är helt mållös. varför har jag inte sett dig på anslagstavlorna än? du är ju verkligen fotomodellsmaterial . du är faktiskt jätte lik kelly clarkson. till och med lite snyggare. din bild får mig att vilja rama in i den och sätta upp den på min vägg så att jag mår bra varje dag då blicken sveper förbi den på väg till jobbet . puss & kram från anton på 118800
inte det minsta lika , eller ?

softar med mina bruudar !

sitter i felicias sääng och typ fryser sönder , för varit ute med natacha, patricia, felicia och linus i regnet , jajaj , haha så nu ska jag mysa med dom så bloggar kankse sen ;)

tjena yao

siitter i skoolan och har svenska , as tråkigt  men men , ska skriva om någon film som heter sandor slash ida.
den var sådär men men . haha den var endå bra . handlade om mobbning och skit ;) haha men ska försöka skriva nu så bloggar mer senare :)

ja må hon leva ..

ut i hundrade år , yess , idag är min födelsedag :D det har varit bäst flr natacha och felicia sov hos mig:D fan varit roligast , typpppp älskar er tjejer ! aja bloggarf mer sen om jag orkar

inte bloggat på några dagar !

inte bloggat på ett tag pga jag har inte orkat så jag bloggar när jag känner fööört ;) hihi , jag har int i huvudet just  nu , nyss varit hos syrran och lekt med hennes dotter ;) ahaha as kul faktiskt , vi gick t tempo och köpte glass :D och chooklad ! asa gött , skolan idag har inte hänt så mkt frutom att bråkat med en , haha så jävla falsk e hon ! aja hörs någon annan gång
här har ni en bild på mig och min hund <3

sängen jao

ligger i sängen men e inte ett dugg tröööttt , fyfan aja , skola imorgon, tråkigt eftersom jag vill praoa :( haha så kommer jag ju se världens sötaste kille md , eskö men haha , juste , sandro brooooo , as cool kille verkligen, puss :*

bäst helg !

bäst helg med natacha , har inte bloggat under helgen , jag har värklien inte orkart :) men typ gjort massa skojj ;)
här kommer en bil på oss från imorse ;D
7
söta , eller vad tycker ni ?

RSS 2.0