Kyrkan idag....

Idag bär det till Grästorp, där mina släcktingar på mammas sida bor;) så ska vi gå till kyrkan så kommer dom ropa upp morfars namn, bloggar mer sen, puss hej


R.I.P morfar♥

i måndags flög min kära morfar upp till himlen, vi stog inte varandra nära men jag älskar han över hela mitt hjärta. somsagt man vet inte vad man har tills man förlorar det, och igår i skolan var det ett helvette, jag kunde inte hålla mig på sista lektionen. vi kollade på en film med död och skit, jag klarade det inte, jag brast ut i tårar, det gick bara inte... och jag kan inte tro att det e sant, han var ju så frisk, visst han var gammal men endå, han klarade av det mesta, han tog hand om min sjuka mormor varje dag fram tills detta hände, han bara ramlade ihop. känner värkligen hur jag måste skriva av mig av alla mina tankar, dom e inte så många just nu men endå. morfar jag älskar dig jätte mycket. rest in peace ♥

ingen är underbar, jag är ingen

hej, har inte kunnat slänga in en bild på håret för har inte haft någon dator ,men slänger in en bild nu på hur håret blev:D är riktigt nöjd :) vad tycker ni? :)

De handlar inte om att hitta den du vill leva med. De handlar om att hitta den du inte kan leva utan

hej hopp! bloggar nästan aldrig, bra för jag inte orkar:p imorgon blir det att färga håret, det skam bli rött :D fårla hoppas att det blir bra ;) har inte så mkt mer att skriva såskrever kanske senare eller imorgon ;)

ska jag klippa mig?

tycker ni jag ska klippa mig? eftersom jag har rätt slitet hår, men jag vill inte klippa av mitt långa hår, så jag ska nog färga rött bara, eller ska jag det? får fundera ett tag till eftersom jag har tid nästa vecka :)

dålig uppdatering, jag vet!

hej, dålig uppdatering på grund av att min mamma tog min dator i 2 dagar, sen för jag har inte orkat blogga.. funderar starkt på att lägga ner bloggen men endå inte. aja just nu sitter jag och äter, städat rummet hela dagen och möblerar om, blev nöjd faktiskt:) inatt har zoe sovit här, och det var ett jävla tag sen vi var, men vi har haft skit skoj :) hörs senare eller nått :)

RSS 2.0