Mina underbara hk vänner

Bakade semlor på hemkunskapen med bästa bakpartners, mums!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2517066/images/2012/pic_191578486.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2517066/images/2012/pic_191578486.jpg" class="image">


That girl is just so bad

Sitter på ungdomsmottagningen och väntar på Patricia! Dåligaste dagen.. Försov mig, glömde idrotts kläder, sminkningen e åt hell och håret i en toffs.. Skit dag rent ut sagt.. Igår när jag red gick det super!! Han rusade inte mot hindrena eller nått, finaste pollen! Bloggar mer sen!


Stallet.se

Kom nyss hem ifrån en underbar ridlektion med min underbara<3 han gick verkligen bäst och han var lugn när vi hoppade.. Som han inte brukar vara! Så är riktigt stolt:) nu ska jag lägga mig i sängen och kolla grey's antomy!! Världens bästa serie! Puss


En underbar vän!

Min underbara vän är bara bäst! Hon ställer alltid upp! Kan sitta och snacka skit med henne i timmar, finns alltid där. Bästa patricia jag älskar dig! Det är obeskrivligt hur mycket jag älskar dig!


That boy is just so hot!

Nyss kommit hem efter ha träffat bästa Patricia! Saknat henne massor!!!! Efter det var det gudstjänst som jag var tvungen att gå på eftersom jag ska konfirmera mig.. Lovet har varit bäst med underbara personer! Tack<3 bloggar mer sen! Puss


Nu blire rött igen!!

Eftersom min röda färg gått ur så har håret blivit orange rött, men nu blir det hel rött igen:D


true story



On My way

Var i stallet med Zoe och Sanna! Varit på torp en sväng med och köpte en ögonbryns penna! Vilket jag verkligen behöver;) var hos richard en sväng med.. Softade med han, anton, adam, zoe och andre! Kulkul;) slänger in en bild från toooorp


Nu tar jag natten!


fuck you stupid bitch! he is mine!

världens dåligaste dag idag!! vart arg som en jävla idiot! dålig dag kan man säga... just nu sitter jag i zoes säng och inte gör ett skit! ska nog snart se film antar jag:) imorgon blir det stallet, och sen iväg och träffa några tror jag;) bloggar mer sen! puss'

i was born to be crazy

sitter hos zoe och ska snart dra någon stans! här har ni en bild från igår!

that boy is just mine!

sitter hemma hos zoe och bara softar! nyss tagit lite bilder på mig, så det e typ det enda vi gjort sen jag kom hit;) annars har vi bara suttit vid datorn :) slänger in en bild från när vi fota:)

Miss the summer!

Saknar sommaren som en jävla idiot! Vill att det ska va varmt så man kan sola och bli brun! Saknar min Patricia med som in i hell! Fast vi träffades igår<3 hon åkte till din pappa idag och ska va där hela lovet.. Buhu:( jaja nu ska jag lägga mig i sängen och sova! Nattisar till er alla:)


Last night

Igår var en helt fantastisk kväll! Hade super kul med gött folk, eftersom Louise fyllde år i veckan hade hon födelsedags fest! Verkligen en underbar kväll igår:) senare idag bär det av till stallet för jag har middag kväll;) hörs senare puss!


Sleep over

Sover hemma hos Astrid idag och har det mysigt! Så nu ska vi nana!! Nattisar:)


kommentar

svar: det som har hänt med min mun är att när jag var 9 år så blev jag sparkad av en häst där! så jag fick åka in till sjukhuset och sy 21 stygn tror jag det var! eftersom man kunde dra isär min läpp så var det ganska allvarligt! hoppas du fick ett bra svar och ha en fortsatt trevlig kväll :)

Godnattis

Sova med min Patricia nu!! Pussar på er och hoppas eran alla hjärtans dag har varit bäst!


Dagens outfit

Jacka: vero moda
Tröja: kappahl
Byxor: Gina tricot


sleep tight my friends

nu ska jag lägga mig i min underbara säng och sova! bilderna kommer imorgon eller nått för molly hade inte lagt upp dom än. så ni får dom imorgon! :) sov gott mina vänner :)

You are the best

Tävlingen gick super! En rosett blev det, och eftersom det var alla hjärtans dag hoppet var det en rosa rosett:) super nöjd! Det ser ut att va jätte låg höjd på bilden men det är 70;) bloggar mer sen! Då kommer det mer bilder med!


Party all night long

Nu ska jag sova efter en underbar dag med mina vänner! Dagen började med att vi firade Patricia som fyller år idag!! Grattis till henne.. Igen;) sedan så drog vi ner och käka pizza vid 5 ungefär och mötte natacha! Sedan drog vi till "B" och softa där i en och en halv timma typ:) mysig grabb det där;) sedan drog jag hem efter en lyckad dag! Så nu ska jag sova och tagga tävling imorgon;) Godnatt!


Dagen outfit

Byxor: Gina tricot
Tröja: rutm.fl.
Jacka:vero moda


At Patricias place!


Kände för att mysa med mig själv


Min underbara vän<3


Dagens outfit

Kör med uppsatt hår idag med!
Byxor: vero moda
Linne: H&M
Kofta: Gina tricot


It's all about you

Ligger just nu och kollar på min älskling serie "pretty little liars" tack Patricia för du visade mig den! Kan inte slita bort mig från datorn.. De e som en drog.. Ska slänger in en bild från i helgen med mina babes


melissa horn- lät du henne komma närmre


Green or brown?


Dagens outfit

Slänger in dagens outfit
Jeans:gina
Tröja: H&M


ändrade designen

hej, ändrade ju designen! tyckte att det var dags;) men denna blev då inte så jävla mycket bättre... orkar inte lixom:P jaja får ha de såhär så länge:) skriver mer sen. puss!:)

Ååh hata

Hatar verkligen att gå upp tidigt, det värsta som finns.. Haha jaja sitter och äter fruckost och bara softar, ska snart gå till bussen:) svin kallt ute dock men aja bloggar mer sen:) slänger in en bild från hemkunskapen igår!


RSS 2.0