sho.

idag har jag ine gjort så mkt, varit i skolan och så. inte det roligaste men men... haha så just nu precis har jag tagit lite bilder som jag tönkte slänga upp här på bloggen:)

stallet

sho, nyss kommit hem från stallet. kan ju säga att det gick super duper bra:) hade bästa bubblis. så ja vi hade markarbete. otroligt kul, kan inte vänta tills nästa vecka ;)
dagens outfit i stallet :)

ville bara säga...

..att det vcar en jävlans grym kväll igårmed underbart folk<3

vet inte vad jag ska skriva

sovit över hos natacha med patti svin kul fast somnade ju typ vid 1 så det var ju lite tidigt, men man måste ju tagga inför parken ikv så man måste ju vara pigg:) så idag blir det att sova hos patti med natacha:) så bloggar nog mer senare:)

dejta kudden!

nu blir det att dejta kudden, men först tvätta av sminket. 
och med det säger jag godnatt

bloggpaus?

ska man ta en blogg paus?! har typ inet och skriva om så att jag funderar påt!!!

sleep over at pattis place!

andra dagen i skolan avklarad och imorgon blir det att ta skolfotto!! så nu blir det att sooova med patti såå bloggar mer imorgon när jag kommer hem, puss
min egnaste patricia <3

skola skola och mer skola!!!

yes idag är  första dagen i skolan, wiiho?!?! eller nått...haha har typ inget att skriva om meen aja, somnade typ 1 halv 2 igår... haha men idag gick jag upp dirr?!?! det har hänt något med mig... först städar jag sen går jag upp tidigt... hmm vem har programerat om min hjärna?och dedt ska bli så kul att få träffa alla kompisar igen :D men bloggar mer sedan!
här har ni min underbara skola!!

vet inte vad jag ska skriva

har typ inget att skriva, men igår så slingade vi mitt hår, blir nog kanske att slinga mer snart. det blev ljusbruna slingor ist för blonda men skit samma... hah har typ inget att blogga om. men kan berätta vad som hände idag, idag var jag natacha och patti inne i uddevalla och solade sen så träffade vi ''K'' kul kul, sen drog vi hem ungifär vid 5 satt inte gjort så mkt, bloggar mer sen!

natacha och patti♥

snabbt inlägg bara! drar mig mot natacha nu, patti kommer hem senare ikv från sin pappa i örebro!!!! har saknat henne skit mkt!!! ska även slinga blont! bild kommer sen

panik!!!

jäääävla skit, hittar inte min laddare, bläääääää mobilen är dööd och fuck life just nu!!

ångest!

över att det är stökit, vad har hänt med mig? förr brydde jag mig inte ett skit om det var stökigt eller inte, men nu får jag världens jävla ångest om det är stökigt, aja så jag drog typ igång och städade i lillstugan, det såg ut som hell rent ut sagt!!!


tvättat mammas bil!

var så snäll att jag städade och tvättade mammas bil idag efter kläderna hon köpte till mig:) älskar verkligen min mamma, hon är bäst, haha men idaga var vi på sport shoppen, blev bara ett par trosor och en trööja, imorgon bär det nog av till torp för att köpa gympakläder och kanske lite vanliga kläder:) och imorgon kommer min patricia heem :D saknat dig så häääääääär mkt, eller ännu mer!! släänger in några bilder från jag tvättade bilden.. kanske inte just när jag tvättar den så men men...
haha ;)

blont eller brunt?

kommentera vad ni tycker :)

i have the time of my life, and i never felt this way before.

gudars vad sommarlovet har gått foooort!!! känns som bara 2 veckor, men dom bästa har gjort min sommarlov till det bästa.just nu sitter jag och flummar med natacha... haha släänger in några biler som natacha tog idag:)
lite fail men men ...

dålig uppdatering!

inte bloggat på ett jävla tag, men jag har inte orkat.. haha sorry för det men justnu sitter jag hemma hos natacha och bara softar, spelade black ops inatt så somnade i soffan.. haha:) men jaghar inte så mkt att skriva. men jag har en jävla underbar sommar. tack alla för det<3 sen så åkte ju patti till örebro för några dagar sen, saknar henne men hon kommer hem till veckan. bloggar nog mer sen om jag orkar!:)
här har ni en förjävla fin bild på mig natacha opch patti:)

RSS 2.0